מינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/12/2008 | 20:52 | מאת: ליבי

רופא העור המליץ לי להתחיל שימוש במינוקסי עקב הפרעה במחזור צמיחה של שיער.האם מומלץ להתחיל שימוש במינוקסי אם אני מתכננת הריונות (בתקופה של השנתיים הקרובות) ובכלל, האם מינוקסי הוא תכשיר שיוצר תלות והפסקת השימוש בו עלולה להביא לנסיגה חזרה אחורנית במצב השיער?

29/12/2008 | 12:39 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ליבי שלום, בזמן הריון אין צורך לקחת מינוקסי היות וזה הזמן הטוב ביותר בו השיער צומח ואינו נושר. את יכולה לקחת את המינוקסי עד שתכנסי להריון. ככלל, לא בעת הריון, אם לוקחים מינוקסי ומפסיקים הנשירה חוזרת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות