שנת 2009 בפתח ועדיין אין חידושים???

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/12/2008 | 17:49 | מאת: משה

שלום ד"ר מה שלומך? אני במצב די מייאש, בן 23 עוד חודש וכבר אני נראה כמו סבא.... השיער דק,דליל עם נשירת שיער, ובגלל זה אני נוהג להסתפר קצוץ קצוץ..... מה יש לעשות בנוסף לזה שאני לוקח פרופסיה ? מה עם השיטה החדשה של GHO? או השיבוט הגנטי מתי זה יכנס לפועל? והייתי שמח לקבוע תור אצלך במרפאה.... למרות שאין לי הרבה שערות מהעורף לתרום גם שם האיזור לא מזעיר....

25/12/2008 | 08:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

משה שלום, יקח כנראה עוד כמה שנים טובות עד ששכפול השיער יהיה ישים, אבל בינתיים המדענים עובדים במרץ על מנת למצוא פתרונות וחידושים. אתה מוזמן להתקשר %E

28/12/2008 | 12:19 | מאת: משה

אהלן, שאלה נוספת: למיטב ידיעתי איני מתאים להשתלה....אך בשוטטות באינטנט הבנתי שמיושמת כבר השיטה לשכפול זקיקים, ובנוסף גם יש אפשרות לקחת מאזור הגוף, או מתחת לסנטר וכו' וכו'..... מה אתה אומר דוקטור?? מצד אחד אני בדיכאון ורוצה כבר לקלבל תשובות, מצד שני אני יודע מה תהיה התשובה שבעיני זה יהיה מן "יום הדין"..... בברכה, משה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות