נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/12/2008 | 19:08 | מאת: ורוניקה

היי יש לי נשירה שממש החמירה הזמן האחרון כל הבית הבגדים וכאשר אני מושכת בקצוות של השיער יש מלא שיער בכל משיכה ונגיעה מספר פעמים ביום יוצאת לי בוכטת שיער שנושר יש לי גם מעין גירוי העור בקרקפת כמו מן קשקשים ממש קטנטנים כמו מעין אבקה לא קשקשים גדולים כמו שראיתי אצל אנשים וזה גם מגרד לפעמיםן כאילו כמו כינים אבל מסתבר שזה מן קשקשים ואם אני מגרדת בנקודה מסויימת בקרקפת אני רואה שזה מן אבקתי העור נהייה -אז רשם לי הרופא 3 שמפואים -אגיספור ניזורל PROHAIR שמפו לשיער דליל ועדין ואמר לחפוף 3 פעמים בשבוע כל פעם לפי הסדר עם שמפו אחר האם השמפואים יכולים להחמיר? מה עוד ניתן לעשות ? אולי זה בא מפנים ... אני בטוחה שאני לא אוכלת מספיק טוב כי אני במן משטר קפדני מבחינת אוכל כדי לא להשמין אז לחם ודברי קמח אני לא אוכלת בכלל .... אני מתה מפחד בבקשה עזרה.

21/12/2008 | 08:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ורוניקה שלום, קודם כל, חשוב שתמנעי ממשיכת השיער מספר פעמים ביום, זה בודאי לא עוזר. שמפו לא יכול להגביר את נשירת השיער אך קשה לי דרך האינטרנט לתת לך טיפול. אני מציע שתחזרי לרופא העור כדי שיעשה לך בירור מקיף יותר לגבי הסיבות לנשירת השיער וכן יבדוק אם יש משהו בתזונה שלך שגם כן יכול להשפיע.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות