נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/11/2008 | 09:42 | מאת: ענת

שלום רב, אני סובלת משחלות פוליציסטיות ולאחר הפסקת גלולות יסמין של שנתיים התחלתי שוב לקחת דיאנה בשילוב עם אנדרוקור לטיפול באקנה ונשירת שיער, בהמלצת רופא עור. השיער פסיק לנשור והאקנה חלפה לגמרי אבל החשק המיני ירד מאוד ולאחר 9 חודשים של הטיפול המשולב הפסקתי עם האנדרוקור. יש לציין שהפסקתי את נטילת התרופה באמצע, אחרי לקיחת 5 כדורים ממנה. מאז שהפסקתי את התרופה חזרה לי הנשירה בצורה כ"כ מסיבית עד ששבועיים סה"כ מאז שהפסקתי עם האנדרוקור אני ממש מרגישה שאין לי שיער!! אני ממש לא יודעת מה לעשות.כיום התכנון הוא להמשיך עוד כחודשיים עם הדיאנה ואז לעבור ליסמין. רק שבעבר לקיחת הדיאנה בלבד גרמה לי לאבד יותר ממחצית השיער. אנא תשובתכם, במהרה.

01/12/2008 | 10:42 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ענת שלום, אני מציע לך להמשיך עם האנדרוקור היות ואין כל קשר בין התרופה לבין ירידה בחשק המיני.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות