שיער דליל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/11/2008 | 10:36 | מאת: אורנה

אני בת 34.עד לפני 10 שנים היה לי שיער מלא[פעם אפילו הייתי אצל ספר שבצע דלול].בשנים האחרונות השיער הפך לדליל מאוד.בדיקות דם תקינות,כולל בלוטת התריס.אני סובלת מטלסמיה מינור.המוגלובין-10.ילדתי לפני 7 שנים ולפני שנתיים וחצי.מעולם לא הסתפרתי,השיער ארוך ואסוף מדי יום בקוקו "גבוה".אני מודאגת.האם יש צורך בטיפול?

26/11/2008 | 15:10 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אורנה שלום, קשה לי לאבחן אותך דרך האינטרנט - בכל אופן אני ממליץ לך ללכת לרופא עור שיעשה לך מדיקות בנושא מחסני הברזל. גם העובדה שאת הולכת מדי יום עם קוקו לא עוזרת לבריאות השיער ואני מקוה שלפחות בלילה את משחררת את השיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות