נשירה אולי מוינמיטנים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/11/2008 | 14:20 | מאת: אלעד אלפסי

שלום דוקטור האם לירקות ירוקים יש גם השפעה על השיער שזה ויטמין e כי עשיתי בדיקת דם ואמרו לי שחסר לי ויטמינים של ירקות ירוקים רציתי לשאול אם גם לזה יש השפעה על נשירת השיער חוסר בוטמין e וגם פירות וירקות יכולות להיות הסיבה לנשירה שלא אוכלים פירות וירקות?

23/11/2008 | 08:33 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלעד שלום, ההתקרחות הגברית מקורה, על פי רוב, גנטית הורמונלית ולכן מחסור בויטמין e לא בהכרח משפיע על נשירת השיער, אבל כמובן שאכילה לא מאוזנת בלי ירקות ופירות לא מועילה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות