התלבטות.

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/10/2008 | 18:32 | מאת: מישהו24

שלום דוקטור, נטלתי את התרופה "פרופסיה" במשך כתשעה חודשים, נראה לי שהיא די עזרה אך מצד שני היא גרמה לי לבעיות למטה. לאחר מכן, החלפתי למינוקסי 5 ואני משתמש בזה בסביבות השנה ללא הצלחה מרשימה, מה גם שזה גורם לי קשקשת רבה. השאלה שלי, אם אתה ממליץ לי לחזור לפרופסיה אע"פ הבעיות למטה, יש אולי תרופה נגד תופעת הלוואי?

22/10/2008 | 10:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מישהו24, אני מציע שוב לנסות לטול את הפרופסיה ויש סיכוי טוב שהתופעות שהיו לך לא יחזרו. במידה ושוב אתה חווה זאת, תמיד אתה יכול להפסיק.

23/10/2008 | 10:23 | מאת: נועם

גם לי היו קצת תופעות לוואי, אבל נראה לי שהנרבה מזה היה פסיכולוגי כי זה פשוט עבר מאוד מהר. אולי כדאי לך לנסות שוב, כי התרופה באמת עוזרת.

23/10/2008 | 10:24 | מאת: נועם

גם לי היו קצת תופעות לוואי, אבל נראה לי שהנרבה מזה היה פסיכולוגי כי זה פשוט עבר מאוד מהר. אולי כדאי לך לנסות שוב, כי התרופה באמת עוזרת

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות