תת פעילות בלוטה ונשירת שער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/10/2008 | 10:37 | מאת: רונית

שלום רב, לפני מספר חודשים התגלתה אצלי פעילות יתר של בלוטת התריס , קבלתי מרקפטיזול ואוזנתי ואף על פי כן קבלתי הנחיה להמשיך ליטול את התרופה, בבדיקת דם האחרונה שערכתי התגלתה תת פעילות בערכים של 6.17 TSH 0.7 T4 ואף על פי כן קבלתי הנחיה הרופא להמשיך לקחת את התרופה במינון נמוך יותר היום אני סובלת מנשירת שער כמוה לא ידעתי , האם אפשרי כי זהו סימפטום להחמרת תת הפעילות ? האם ניתן יהיה לשקם את השער ?

22/10/2008 | 10:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רונית, יש לאזן ראשית את בלוטת התריס ולאחר מכן יהיה אפשר לקבל טיפול כנגד הנשירה. הנשירה יכולה להיגרם מתת פעילות או פעילות יתר של בלוטת התריס.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות