מה זה הלבנים שנראים כמו גרגירי חול

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/10/2008 | 16:10 | מאת: אריק

דוקטור שלום ברצוני לדעת מה זה בדיוק הלבנים שנראים כמו גרגירי חול?? איך אני מטפל בזה (יש לי כאלו),האם זה קשור לנשירה ואם יש את זה זה מצביע על נשירה?? האם זה משפיע על נשירת שיער או גורם לנשירת שיער (יש לי טיפה נשירה שוקל להשתמש בפרופרסיה)?? למה זה גורם וממה זה נגרם?? תודה רבה

19/10/2008 | 09:19 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ארחק, אני לא ממש יודע למה אתה מתכוון, האם לקשקשים? קשה לי לענות על כך בלי לבדוק. ובמידה וכן, יש להשתמש ב-3 סוגי שמפו נגד קשקשים לסירוגין. זה לא מה שגורם לך להתקרחות. הורמון ה-DHT הוא הגורם לכך. אני ממליץ לגשת לרופא העור לבדיקה וקבלת טיפול מתאים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות