שער...

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/10/2008 | 02:01 | מאת: קושקושית מתולתלת

אולי תוכלו לעזור לי? יש לי לאחרונה נשירת שער, תמיד היה לי אבל בזמן האחרון זה ממש מוגזם. הייתי אצל רופא עור הוא הביא לי להשתמש בשמפו אקטיב [כך שמו] ואמר שתוך חודשיים שלוש זה יעזור לי ומחירו 53שח. מכירים? חיפשתי באינטרנט בכל מיני קישורים וראיתי שיש עוד מלא סוגי שמפו לנשירת שער זולים ויקרים וכמו כן ראיתי גם המלצה במקום שמפו טיפולי יש לחפוף יום יום אך בכל יום לחפוף בשמפו מסוג אחר, למשל לקחת 3 סוגי שמפו [נגיד, נגד קשקשים, לשער דליל, לשער יבש] וכל יום להשתמש בשמפו אחר ומיד רואים תוצאות [תוך שבועים בערך]. מכירים? לאחר שהתייאשתי מלחפש פתרונות אני פונה לפורום זה ושואלת האם מישהו מכיר את אחת השיטות הנ"ל או השתמש בטיפול לנשירת שער או יודע או יכול להמליץ לי על שיטה כזו או אחרת. רק בקשה אחת, בבקשה בלי טיפולים שונים כמו קפסולות, ליזר וכו... תודה רבה אשמח למה שיותר דעות ורעיונות. המשך יום טוב. אהה ואם זה משנה אני בת 25, כן תחת לחץ וכן לוקחת מידי יום כדורים קבועים עקב בעיה בריאותית. תודה רבה.

19/10/2008 | 08:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום, אני ממליץ לגשת לרופא עור על מנת לבדוק את סיבת הנשירה וקבלת טיפול מתאים.

10/01/2009 | 14:36 | מאת: בוטן

מציעה לך לפנות דרך כללית מושלם לרפואה משלימה לנטורופת ד"ר גלעד בלבד.זה נמצא ברחוב ארלוזורוב בת"א הוא עזר מאד לאחותי באותה בעיה שיש לך. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות