הבהרות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/10/2008 | 07:24 | מאת: דני

1. שומניות בשיער אינה בהכרח סימן להתקרחות כי אולי יש בעיה בבלוטת החלב, במידה ואין איתה בעיה אזיי שומניות זה כן סימן להתקרחות?? 2. גרד היא אולי בעיה שלא בהכרח התקרחות השאלה היא האם היא יכולה במקרים מסויימים כן קשורה לסימן התקרחות?? אילו מקרים?

12/10/2008 | 12:36 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שני, בשני המקרים הסממנים לא בהכרח מעידים על התקרחות. בעבר רווחה הדעה כי קיים קשר בין שיער שמן לנשירת שיער. כיום יודעים שאין קשר בין השניים, וכי הורמון הדיהיד?רו?ט?ס?טו?ס?ט?רו?ן (DHT) הוא האחראי לנשירת השיער ולשיער השומני. גירוד יכול להעיד על קשקשים, פטרייה, כינים ועוד.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות