לד"ר אלכס גינזבורג

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/09/2008 | 13:03 | מאת: א.

שלום רב, ותודה על תשובתך הקודמת אבל האם באמת אכן מומלץ להשתמש בשמפו נגד קשקשים על בסיס יומיומי!! לבחור (30) הסובל מקרקפת פיצעונית..? ואכן מה הייתה ממליץ לעשות כדי לעצור או למגר את התופעה החדשה שלי, של (ברוך הבא למועדון) "נשירת שיער", (מה הכי מומלץ בתור התחלה - תמיד אומרים טוב לתפוס זאת על ההתחלה, וזה מה שאני מנסה לעשות...) תודה מראש 8-)

23/09/2008 | 11:16 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום א, אני מממליץ על שילוב של 3 סוגי שמפו נגד קשקשים, לא בהכרח בכל יום. ישנן דרגות של סבוריאה, על כן יש לגשת לרופא על מנת לראות כיצד לטפל. על מנת למגר את תופעת הנשירה, יש שוב להתייעץ עם הרופא. אני לא יכול לתת לך פתרון דרך האינטרנט. ישנן דרכים שונות לטיפול, אך יש להתאימן לך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות