דחוף

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/09/2008 | 11:47 | מאת: גלי

אני בחורה בת 37 , כבר שנה סובלת מנשירת שיער מסיבית (אולי 400 שערות ביום) היכן שאני נמצאת יש ישערות בבית, במשרד על הכרית פשוט המצב כבר לא ניסב , כל השיער שלי מדולל ב- 50% ואני ממש פוחדת לאבד את מה שנןתר, בבדיקת הדם התברר כי הפריטין אצלי מאוד נמוך, התחלתי לקחת תוסף ברזל + אבץ כבר חודשיים אך אין שינוי בבקשה תשובה עניינית

21/09/2008 | 12:30 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום גלי, אני ממליץ לך להתייעץ עם רופא השמפחה לגבי כדורי הברזל - אולי ישנה בעיה בספיגה. אם נושרות לך 400 שערות ביום מדובר בנשירה רצינית מאוד, אני ממליץ לך לגשת לבדיקה אצל רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות