שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/09/2008 | 12:42 | מאת: נעה

שלום ד"ר , אני בת 36 צמחונית ויש לי נשירת שיער נוראית .בבדיקות הדם שעשיתי נראה כי יש לי מחסור חמור במאגרי הברזל. קיבלתי כדורים ב-סיקס 300 פעם ביום ו-SLOW-FE שני כדורים ביום. אני לוקחת את הכדורים מאז יוני/יולי בערך. שאלתי היא כמה זמן לוקח לכדורים אלו לפעול על הגוף ותוך כמה זמן הנשירה אמורה להפסיק, בהנחה שרמת הברזל היא באמת הגורם לכך. תודה רבה על תשובתך.

18/09/2008 | 15:10 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום נועה, אם הגורם לנשירה הוא אכן מחסור בברזל עלייך לקחת כדורי ברזל במשך שלושה חודשים ולעבור שוב בדיקת דם. כשהמחסור בברזל יסתדר תיפסק הנשירה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות