נשירת שיער..

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/09/2008 | 23:26 | מאת: אני

אני סובלת בתקופה האחרונה מנשירת שיער בכמויות שלא ידעתי/ ראיתי מקודם.. מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני בת 24 ואין שינוי בתזונה שלי.. וזה לא שאני מקריחה אבל המון שיער נושר ממיני.. האם יכול להיות שזה מחוסר אבץ? או בגלל שהחלפתי שמפו? מה עליי לעשות?

14/09/2008 | 11:58 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום, ישנן סיבות רבות לנשירת שיער בקרב נשים. בקרב 90% מהסובלים מנשירת שיער הסיבה היא אינה מחסור באבץ אך מומלץ לבדוק זאת, באשר לשמפו - החלפת שמפו אינה גורמת לנשירת שיער. אני ממליץ לך לעשות בדיקות דם ולהגיע לבדיקה אצל רופא עור שיאבחן את הגורם לנשירת השיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות