מספר שאלות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/09/2008 | 19:20 | מאת: חסוי

דוקטור שלום רב, ברצוני לדעת האם המחיר של פרופסיה צפוי לרדת עם השנים.. האם השתלות מתבצעות באיכות טובה כך שלא ניתן לדעת שמדובר בהשתלה? אם התשובה חיובית, אז מדוע אנשים נוטלים את התרופה פרופסיה, שעולה בקירוב כ- 30,000 ל 10 שנים והשתלה עולה סכום חד פעמי של כ-15,000? תודה.

04/09/2008 | 08:58 | מאת: אנונימי

התשובה שלי היא שאנשים מסויימים (ואני ביניהם) נכוו קשות מהשתלת שיער שעלתה הון ולא הצליחה, ומעדיפים להשתמש בתרופה שאחוזי ההצלחה שלה גבוהים, כמו פרופסיה, כדי לשמור על מה שיש.

04/09/2008 | 11:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום, לצערי, לא ידוע לי מה עתיד להיות מחיר התרופה בשנים הבאות. ההשתלות מתבצעות באיכות גבוהה מאוד וקשה לזהות שמדובר בהשתלה. לכל אדם ישנן הסיבות שלו להעדפת השימוש בפרופסיה על השתלה ולהיפך, חשוב לציין שלא כל אדם נמצא מתאים להשתלת שיער, שיש אנשים המעדיפים להימנע מניתוח וכו'.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות