נשירת שיער מדאיגה!

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/08/2008 | 02:40 | מאת: sharon

שלום ד"ר, אודה לך אם תעזור לי; בשנה האחרונה סבלתי מהפרעות אכילה,אולם כרגע אני במשקל תקין והגוף מתפקד כמו שצריך...מלבד כמובן.. השיער.. יש לי נשירה נוראית, בכל מקוםנופלות לי שיערות, אחרי מקלחת זה קטסטרופה. אני יודעת שבטח יש קשר בין האכילה לנשירה, אבל כרגע אני אוכלת טוב, ובדיקות הדם הראו תוצאות יפות. אז אני לא מבינה מה הבעיה. הדיאטנית שלי ייעצה לי לקחת מולטי ויטמין. מה אתה חושב?

28/08/2008 | 09:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שרון, נטילת מולטי ויטמין לא תעזור, אם את אכן אוכלת בריא ונכון כיום זהו עניין של זמן עד שהשיער יפסיק לנשור. מומלץ ללכת לרופא עור, לעשות בדיקות דם ולחכות בסבלנות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות