שיער דליל!!

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/08/2008 | 02:18 | מאת: טל

שלום ד"ר, יש לי בעיה שגורמת לי לחרדות .. אני שם לב שמעירים לי על קרחות שיש לי בשיער בזמן האחרון ואכן זה מוזר . השיער שלי דליל וגם אם אני מתאמץ לסרק אותו טוב ומנסה להסתיר את הקרקפת ואני רק בן 16 =/, חשוב לציין שלאבא שלי יש שיער מטולטל וטיפה דליל ולאמא שלי שיער מלא.. הסתכלתי על תמונות שהייתי יותר קטן ואכן גם בגילאים קטנים יותר שראיתי שהייתי בן 10 בערך אז עדיין הייתה לי את אותה בעיה, בצעירותי הייתי עם ליפא של תלתלים אז אולי לא ראו זאת .. נראה לי שנולדתי ככה . חשוב לציין שאני אוכל טוב ואין לי נשירת שיער (אני לא שם לב למשהו חריג) זה נראה כאילו אין לי זקיקים במקומות האלה וזה מגעיל שאין לי שיער מלא כמו לשאר הילדים בגילי. אני מתבייש לדבר על זה עם הוריי .. בבקשה תעזור לי מה אפשר לעשות? .. אני בבאסה ואני מתבייש בעצמי. תודה רבה, טל

14/08/2008 | 09:57 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום טל, ראשית, אל תתבייש בעצמך מכיוון ששיער זה רק עניין חיצוני שניתן לפתור בד"כ באמצעות פתרונות קוסמטיים או אחרים. אני יודע שזה עניין רגיש, אך יש פתרונות. השיער שלך גדל בצורה כזו, מכיוון שכך ירשת זאת ממשפחתך, את המאפיינים של שיער דליל (מספיק מישהו אחד במשפחה שיש לו שיער דליל).

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות