צעיר שוסבל מקשקשים ונשירת שיער-חייב עזרה!

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/08/2008 | 18:08 | מאת: חסוי

שלום, אני נער כבן 17 וחצי ויש לי כול הזמן קשקשים וגירודים , קיבלתי מרופא העור מרשם לכמה שמפואים רפואיים כמו ניוזרל וסבוסל.. ויש לי כול הזמן נשירה של הרבה מאוד שערות במיוחד שאני מתקלח וחופף אני רואה את זה... 1)אז קודם כל רציתי לדעת האם זה נורמלי.. 2)האם מומלץ לחפוץ בשמפואים הרפואיים על בסיס קבוע והאם יש סיכונים. 3)מה אפשר לעשות לגבי הנשירה והאם זה קשור לתזונה? כי אני לא אוכל טוב ולא אוכל הרבה. תודה.

12/08/2008 | 20:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יוסי, 1)אז קודם כל רציתי לדעת האם זה נורמלי.. ת: זה נורמלי לראות נשירה בזמן החפיפה והסירוק כי אז אין כבר חשמל סטטי בשיער וכל אותן שיערות שהיו אמורות לנשור, נושרות בביצוע פעולות אלו. 2)האם מומלץ לחפוץ בשמפואים הרפואיים על בסיס קבוע והאם יש סיכונים. ת: מומלץ כשרופא העור ממליץ על כך ולא בכל יום. 3)מה אפשר לעשות לגבי הנשירה והאם זה קשור לתזונה? כי אני לא אוכל טוב ולא אוכל הרבה ת: רצוי לאכול בצורה מאוזנת מזון המכיל חלבון מן החי ומן הצומח. אני לא יכול לומר לך מה לעשות לגבי טיפול בנשירה בלי לראותך.

14/08/2008 | 02:59 | מאת: חסוי

1) אוקיי כי פשוט יורד מלא שיערות אני לא יודע כבר אם זה בגבול הנורמלי... 2)הרופא אכן המליץ ולא אמר שאי אפשר כול יום לכן אני שואל כי הבנתי שהשמפואים האלו חזקים מאוד ולא אמורים להשתמש בהם כל הזמן ואינני רוצה לעשות לעצמי נזק .

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות