נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/07/2008 | 13:14 | מאת: הניה

שלום לד"ר גינזבורג, אני סובלת מנשירת שיער כבר מספר שנים. אני בת 43 כמעט, אני צמחונית ולרוב יש לי חסר בברזל, אותו אני מנסה להשלים בעזרת תוסף מזון(ברזל/תכשיר בשם "ROOTS HR") . בנוסף אני סובלת ממצבי מתח ודאגות. הנשירה לא עוברת, אני שמה לב שיש לי קצת התקרחות ליד הרקות. מה עושים? אני לא חושבת כרגע על השתלת שיער, זה עוד מוקדם מדי, אני רוצה לדעת איך אפשר לעצור את הנשירה. תודה.

27/07/2008 | 12:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום הניה, בגלל היותך צמחונית וגם בגלל המחסור בברזל, יש סבירות גבוהה כי שיערך יהיה דליל. אני ממליץ לגשת לרופא העור לקבלת טיפול מונע. יש כיום תרופות שיכולות לשמור על הקיים ואף לגרום לצמיחה מחודשת.

08/08/2008 | 16:38 | מאת: הניה

תרופות? יש להן תופעות לוואי? אני לא נוהגת בדר"כ לקחת תרופות מסוג כזה, זה בטוח לשימוש? מה הן עושות בדיוק? מעודדות צמיחת שיער?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות