איך אני מזהה נשירה?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/07/2008 | 01:14 | מאת: מאיר

כמה שיערות צריכות ליפול ביום על מנת שאני ידע שיש לי נשירה ולא סתם חילוף שיערות? תודה.

20/07/2008 | 10:19 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מאיר, ישנן 2 בדיקות ביתיות שניתן לבצע על מנת לדעת אם יש נשירה משמעותית. 1. משיכת השיער ( (pull test– הנשירה נחשבת רצינית, אם במהלך משיכת קבוצת שיערות באמצעות שלוש אצבעות נותרות בין האצבעות יותר מארבע-חמש שיערות. 2. הסתכלות על הכרית – בבוקר, כשקמים מהשינה, סופרים את השיערות שנותרו על הכרית. אם מספרן עולה על שמונה, ניתן לומר כי מדובר בנשירה רצינית.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות