לייזר לטיפול בנשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/07/2008 | 09:43 | מאת: עמיאל

האם שיטת הטיפול של לייזר נמוך עוצמה היא בטיחותית? ויעילה?? (קשה לסמוך על המידע הפרסומי בנושא..) תודה

17/07/2008 | 12:07 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עמיאל, אני חושב שטיפול זה לא כ"כ יעיל לנשירת שיער.

17/07/2008 | 14:57 | מאת: אמיר

עמיאל (וגם ד"ר גינזבורג), למען הגילוי הנאות אציין כי אני ממרפאת המרכז לנשירת שיער המטפלת בלייזר נמוך עוצמה בבעיית הנשירה וההתקרחות. אלפי מחקרים נערכו ב-30 השנים האחרונות בנושא לייזר נמוך עוצמה והיעילות הטיפולית שלו נמצאה כגבוהה מאוד. לייזר נמוך עוצמה מוכיח עצמו מזה 15 שנה כפתרון היעיל ביותר לפתרון בעיית נשירת שיער. אני אפרט: כאשר הרקמה נפגשת עם אלומת לייזר נמוך עוצמה מתרחשים מספר תהליכים: ראשית, קיים פיתרון לכל מצב של נשירת שיער ובעיה בקרקפת - נשירה גנטית של גברים ושל נשים, אגזמה, שינויים הורמונאליים, סבוריאה, דיאטות קיצוניות ולחץ. שנית, ישנו שיפור בתהליך חילוף החמצן בתאים (הזנה טובה יותר), ייצוב הפוטנציאל החשמלי של התאים ושיפור זרימת הדם בקרקפת. כמו-כן, אנרגיית הלייזר עובדת על כל האזורים בקרקפת והיא משפרת ומתקנת את מצב השערות. אני לא בטוח שתגובה מסוג "אני לא חושב שלייזר נמוך עוצמה הוא טיפול יעיל" היא ראויה. ברשותנו מחקרים שנערכו באוניברסיטת הרווארד בנושא טיפול בנשירת שיער באמצעות לייזר נמוך עוצמה והממצאים מראים על יעילות רבה בטיפול. אנו שמחים להציג את המחקרים בפני כל דורש הבא לאבחון במרפאתנו. מערכת הלייזר היא בטוחה לשימוש ועומדת הן בתקני הבטיחות של ה FDA והן בתקני הבטיחות הישראלים. השלוחה האסטתית של בית החולים הדסה מטפלת בלייזר נמוך עוצמה במגוון בעיות רפואיות (ובינהן בעיות עור). באתר המרפאה שלהם הם מספקים הסבר נאה על פעילותו הרפואית של הלייזר נמוך העוצמה: http://www.hadassahop.org.il/?CategoryID=638 .

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות