ולפני כשנה עשיתי החלקת שיער וזה גרם לי לנשירה.

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/07/2008 | 05:16 | מאת: רועי

איומה בשיער שלי, אני שנה ( אחרי 2 החלקות) אחרי, והשיער לא מפסיק לנשור, מתחילות לי התקרחויות נוראיות , הייתי אצל מומחה הוא נן לי מינוקסי, זה עשה לי קסקסים וזה מכאיב לי בקרכפת , הוא אמר לי שאם אני חסר סבלנות ודואג שהנזק יהיה בלתי הפיך אז אולי עדיף לפנות אליך. מה אתה מייעץ לי לעשות דק? תודה

17/07/2008 | 13:16 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רועי, ראשית, יש מינוקסי קצף אשר אינו גורם לקשקשים. ניתן לרכוש זאת דרך האינטרנט או בארה"ב. אני לא יכול לייעץ לך בלי לבדוק אותך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות