נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/07/2008 | 14:58 | מאת: שימרית

היי דוקטור, אני בת 30 ומזה כ8 שנים יש לי נשירת שיער. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות ולא היו לי חוסרים למינהן. במשפחה שלי לאמא ואבא אין בעיה של שיער אולם לסבתא ז"ל היתה נשירה אבל היא התחילה לה בגיל הרבה יותר מבוגר משלי. בשנות הטיפשעשרה שלי הייתה תקופה שאכלתי והקאתי למשך כחצי שנה ולאחר מכן הפסקתי לחלוטין עם השטות הזו.ומאז אני אוכלת נכון ובריא. האם זהוא הגורם לנשירה ולשערי הדליל או שזאת בעיה גנטית ? יש לציין שהנשירה שלי הינה בכל הראש ולא רק בחלקים מסויימים. אני כרגע אחרי לידה ומצבי לא היה נואש עד כדי כך. אני יודעת שהסיבה לא כ"כ משנה לפיתרון אבל לי היא חשובה. תודה רבה

07/07/2008 | 11:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שמרית, אני סבור כי הנשירה נובעת כתוצאה מהלידה, עברת שינוי הורמונאלי. לעיתים הנשירה ממשיכה עד שנה לאחר הלידה. אני ממליץ לגשת לרופא עור לקבלת טיפול במידת הצורך.

07/07/2008 | 13:12 | מאת: שימרית

הנשירה החלה עוד הרבה לפני הלידה היא החמירה אחרי הלידה, כפי שציינתי היא החלה לפני כ8 שנים בהדרגתיות. ביקרתי כבר אצל רופאי עור למינהןמס' פעמים. אך אני שואלת אותך מה אתה מניח שהסיבה לנשירה?

11/07/2008 | 02:40 | מאת: shayko

שלום בחצי שנה האחרונה שמתי לב להידלדלות בשערותי. אני בן 29. איך מתחילים? איך מגלים את מקור הבעיה אצלי (לחץ עבודה, תורשה, בעיית תזונה...? בלוטות וכו'?) למי פונים קודם? האם ניתן למצוא מענה אצל רופא המשפחה? תודה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות