בעיית קשקשים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/07/2008 | 19:32 | מאת: דור

שלום, שמי דור ואני בן 14 מן המרכז. נתקלתי בבעיה דיי קשה ומציקה , בייחוד לילד בגילי , הבעיה היא קשקשים. רציתי לדעת הכיצד אפשר להפתר ממנה?אני יודע שזה בעקבות הג'ל / ווקס שאני שם , ולמרות שעשיתי הפסקה , וכרגע אני משתמש בשמפו "אדן שולדר" נגד קשקשים , רציתי לדעת מה עוד ניתן לעשות על מנת לפתור את הבעיה? כל נגיעה שלי בשיער מפילה מלא קשקשים , וזה מגעיל ומעצבן. אז מה ניתן לעשות? תודה, דור .

06/07/2008 | 08:30 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דור, אני ממליץ להשתמש ב-3 סוגי שמפו נגד קשקשים לסירוגין. אם עדיין יהיו לך קשקשים, יש לגשת לרופא העור לקבלת טיפול.

08/07/2008 | 08:18 | מאת: דור

אפשר לקבל פירוט על סוגי שמפו שאתה ממליץ?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות