נשירה שלא מפסיקה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/06/2008 | 08:47 | מאת: נופר

שלום, יש לי נשירה חזקה למעלה משנה, כנראה בעיה הורמונלית לאחר הוצאת שחלות והפסקת מחזור (גיל המעבר). בבדיקות דם נמצא פריטין נמוך. אני מטופלת כבר 5 חודשים ב- B6 ,כדורי ברזל, תמיסת מינוקסיל ועכשיו שילוב של סיסטאין וארג'נין. בינתיים אין שיפור. האם יש עוד משהו שניתן לעשות או שהטיפול הזה מספיק? יש גירסה שאומרת שאני צריכה לקחת את כל 9 חומצות האמינו וכן B קומפלקס וטיפול בנוגדי חמצון ויטמין E ו- C. מה דעתך? שאלה נוספת - מה דעתכם על חינה בראש, האם היא מחזקת שורשים? מה דעתכם על שמפו סירפד?

30/06/2008 | 11:16 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום נופר, אם לאחר 5 חודשים עדיין הברזל נמוך, יש לשנות את הברזל ולבדוק מה המקור של חוסר הברזל וזה בהחלט יכולה להיות הסיבה לנשירה כמו גם גיל המעבר. מאוד יתכן שתצטרכי לקבל טיפול נוסף מעבר לברזל, אך יש לגשת לרופא עור לצורך זה.

30/06/2008 | 12:09 | מאת: נופר

דוקטור, האם תוכל לענות על שאלותי האחרות לגבי חומצות האמינו והויטמינים ולגבי החינה? תודה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות