דילול הדרגתי בקדמת הראש

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/06/2008 | 11:29 | מאת: עדית

שלום, מאז גיל 17 בערך התחיל אצלי דילול בקו השיער שמעל המצח. יש להניח שהטריגר הראשון היה דיאטה משמעותית שעשיתי ומאז לאורך ה- 20 שנים האחרונות, הדילול התפשט סביב קדמת הראש (לא בצדדים). מעולם לא ראיתי שערה נושרת - אלא התפתחות הדרגתית של התופעה. אמנם בתור ילדה הייתי עם שיער עבה ומרובה, אבל מעולם לא חשבתי לטפל, מאחר וחשבתי שזה גנטי ולא יעזור לי (אמי עם דילול בכל הראש,אמנם שונה משלי, אבל וגם בתי הקטנה בת ה- 4 עם שיער דק, בהיר, ודליל בכל הראש). שאלתי היא האם יש סיכוי לטפל לתוצאות, גם כשמדובר במשהו עם מרכיב גנטי. אם כן, לא לפנות ואיך להתחיל. האם להגיע לרופא עם בדיקות מוכנות? תודה,

25/06/2008 | 13:12 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עדית, זה נשמע כעניין גנטי. אך קשה לי לענות לך לגבי טיפולים בלי לבדוק. את יכולה להתייעץ עם רופא עור המומחה בשיער על מנת לשמוע אילו טיפולים כדאי במקרה שלך. .

25/06/2008 | 22:05 | מאת: עדית

תודה על התגובה. מה ההבדל בין רופא עור עם התמחור בשיער, לבין טריקולוג?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות