שאלות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/06/2008 | 17:17 | מאת: משה

שלום רב, - האם אבץ (בחלק מהמקרים) יכול לתרום להפסקת התקרחות? - האם החומר ביפסינול יכול לגרום להתקרחות? תודה רבה.

16/06/2008 | 13:52 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום משה, האבץ אינו תורם להפסקת התקרחות אם קיימת.. החומר שציינת אינו מוכר לי.

16/06/2008 | 19:18 | מאת: שורש

אני יודע שכל מיני אתרים מדברים על כל מיני חומרים שלכאורה עוצרים התקרחות, וגם מוכרים אותם לכל מיני פראיירים. אני מציע לך לא לזרוק את הכסף שלך על שום דבר שלא אושר על ידי משרד הבריאות לטיפול בהתקרחות: פרופסיה או מינוקסי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות