הידלדלות שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/06/2008 | 18:31 | מאת: ענת

שלום ד"ר אני בת 29 בריאה, לא לוקחת גלולות נגד הריון. לאחרונה שמתי לב שישנה הדלדלות שיער בחלק הקדמי של הראש. הלכתי לרופא עור ששלח אותי לעשות את כל הבדיקות הקונבציונליות כגון אבץ, ברזל, ויטמינים למיניהם, בלוטת התריס, הורמונים וכו'. הבדיקות יצאו כולן תקינות. בנוסף הוא ביצע בדיקת משיכת שיער שבה הוא טוען שאין נשירה. העניין הוא שאני יודעת מה יש לי ומה אין לי על הראש וזה משהו ששמתי לב אליו שועיים אחרי שהסתפרתי וצבעתי את שיערי- זו לא פעם ראשונה שאני צובעת אותו. הרופא טוען שאין לי נשירה ושאולי אני מדמיינת. זו לא נראית לי תשובה רצינית לעניין שדיי מדאיג אותי. השאלה היא אחרת, אם הבדיקות שלי תקינות האם זה אומר שאין שום סיכוי שיש לי נשירה בגלל גורם או סיבה אחרים? אני יודעת שמצבים של סטרס יכולים לגרום לתופעה שכזו. ועוד שאלה האם עליי ללכת לרופא מומחה לשיער, היות והנושא דיי מדאיג אותי תודה

10/06/2008 | 11:49 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ענת, אם אינך בטוחה, את יכולה ללכת לחוות דעת שנייה. אולי מדובר בנשירה תקופתית או כתוצאה מסטרס. קשה לומר בלי לבדוק.

10/06/2008 | 14:17 | מאת: ענת

השאלה האם ללכת לטריקולוג או לרופא עור אחר. ובנשירה כתוצאה ממצבי סטרס מתי ניתן לראות צמיחה מחודשת?

20/06/2008 | 17:49 | מאת: אמה

שלום אני בת 21 ובשנה האחרונה השיער שלי הידלדל בצורה ניכרת (חצי ממה שהיה) רציתי לשלות מה יכולות להיות הסיבות לכך תודה רבה מראש

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות