נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/05/2008 | 02:48 | מאת: ל

שלום ד"ר, אני בחור בן 25 שמטופל אצל רופא בנושא השיער ומשתמש בפרופסיה ורייגן כ4 שנים- שבאמת נראה שעזרו לי, אך לאחרונה אני מרגיש שהנשירה חוזרת (יש לציין לאבא שלי יש קרחת). ברצוני לדעת האם אולי ההשפעה של התכשירים כבר לא עוזרת? האם ישנם חידושים בנושא עצירת הנשירה? ורציתי לדעת יותר על נושא של כל המרפאות למיניהן שעושות השתלות שיער (מומלץ? מה הסיכוי? איפה מומלץ? ובאיזה גיל?)? בתודה מראש!

20/05/2008 | 11:53 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ל, אני לא חושב שהשפעת התכשירים ירדה. לצערי אין עדיין חידושים בנושא עצירת הנשירה ועידוד צמיחה, פרט לתכשירים שציינת ופתרון באמצעות השתלת שיער. אני לא חושב שזה המקום לתת מענה בנושא קליניקות להשתלות שיער. אני מציע שתעשה חיפוש באינטרנט ודרך מכרים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות