דלילות שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/05/2008 | 01:00 | מאת: ערן

שלום דוקטור,לפני קצת יותר מחצי שנה התחילה לי נשירה חזקה,מאז השיער הידלל ולדווגמא אחי הגדול בן 25 ויש לו שיער יותר מלא שאשר לי,אני לא חושב שמדובר בתורשה,מה אתה מציע לעשות?איזה ויטמינים עוזרים,או תרופות סבתא וכאלה...

12/05/2008 | 10:05 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ערו, אני ממליץ לגשת לרופא עור לבדיקת סיבת ההתקרחות וקבלת טיפול. במשפחה אחת יכול להיות אח רזה ואח שמן, ואח אחד בעל רעמה והשני בעל שיער דליל. כפי שעניתי בשאלות הקודמות, התקרחות יכולה לקפוץ דור וכן להיות מועברת מצד האם או האב.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות