שימוש באלופקסי!! שאלת כמות חשובה!!

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/04/2008 | 18:35 | מאת: מישהי

שלום, אני בחורה. (צירפית תמונה של המוצר להמחשה) התחלתי להשתמש באלופקסי היום.אבל לא הייתי בטוחה בקשר לכמות השימוש בכל יום.התרופה באה עם מזרק הזרקה.ככה שאני מזריקה מהחומר והחומר מגיע לחצי המזרק בדיוק .זו הכמות שאני צריכה להשתמש כל יום או שאני צריכה להזריק פעמיים למזרק( 2 חצאים) כמו כן, היכן בדיוק למרוח את החומר ??ממש בשביל של הקרקפת או גם במקומות אחרים.צריך למרוח ממש באמצע רק של הקרקפת איפה שהשביל של השיער?? מחכה לתשובה בהקדם האפשרי!! תודה מראש!! (צירפתי תמונה של המוצר להמחשה במייל) תמונה : http://www.ynet.co.il/Ext/App/Thumbnails/CdaThumbnails_OpenWin/1,9788,L-761861-761862,00.html?CapField=article_images.name&TabSelect=article_images,images&WhereCls=article_images.image_id=761862%20and%20article_images.article_id=3237225%20and%20article_images.image_id=images.id&DescField=images.credits

30/04/2008 | 14:21 | מאת: מישהי

שלום ד"ר גינזבורג! אני עדיין ממתינה לתשובה בקשר לאלופקסי...זה דחוף ביותר כי אני צריכה להמשיך את השימוש בתכשיר עוד היום. תודה רבה מראש!

30/04/2008 | 14:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מישהי, עד שתאושר הגירסא של ה5% ממשרד הבריאות, יש למרוח לפחות 1 ml פעמיים ביום (בזמנים שונים) ובמקומות בהם השיער דליל, לא רק בשביל השיער.

30/04/2008 | 15:13 | מאת: מישהי

שלום ד"ר רק בכדיי להיות בטוחה, אז הכוונה שצריך לשים פעמיים ביום חצי מזרק אחד בערב וחצי מזרק אחד בבוקר? תודה מראש!

01/05/2008 | 15:31 | מאת: מישהי

שוב שלום! אז כמה זמן אני צריכה לחכות מהרגע שאני שמה את החומר עד לרגע שאני מניחה ראש על הכר או מרטיבה/חופפת את השיער? תודה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות