מחיר פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/04/2008 | 00:03 | מאת: חיים

שלום לך. האם אתה יודע איפה הכי זול ניתן לקנות את הפרופסיה ? זה ממש טירוף 270 ש"ח.אין הנחות למקריחים ? שאלה שניה,לגבי השתלת שיער שנלקח מהגוף ולא מהעורף.האם אתה גם מבצע השתלות כאלו,האם זה יעיל וכמה זה יכול לעלות ? תודה רבה

27/04/2008 | 10:58 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום חיים, לחברי קו"ח מכבי יש הנחה בקניית הפרופסיה. לגבי ההשתלה, זה מאוד אינדבדואלי ואני לא יכול לתת מחירים דרך הפורום. תמיד עדיפה השתלה שהשטח התורם הנו מהעורף, מכיוון שהוא השיער האיכותי ביותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות