נשירת שיער ממושכת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/04/2008 | 16:23 | מאת: לירן לוי

אלכס שלום , אני בן 24 וזה למעלה משנתיים שאני סובל מנשירת שיער ממושכת וחריגה מהקרקפת שמקורה לא רק באזורים הגנטיים (מפרצים וקודקוד) אלא גם בחלק האחורי של הקרקפת. הייתי אצל מס רופאי עור אשר ללא אבחון ובחינת המצב הפנו אותי למינוקסי. חשוב לציין כי יש לי עור שומני מאוד ולאחר אבחון במכון "הייר קליניק" נמצא כי יש לי גם קרקפת אדמומית קשקשים,ושורשי שיער דקים מאד. בבדיקות דם נמצא גם שרמת הברזל מתחת לנורמה. ב "הייר קיליניק " טוענים שעלי להפסיק עם המינוקסי שכן אינו מתאים לבעלי עור שומני ואף יחריף את הנשירה בעתיד אם לא אפסיק את השימוש. השתמשתי במינוקסי במשך שבועיים וחצי עד להפסקה זו. ומזה 3 שבועות שאני מטופל "בהייר קליניק" בטיפולים שמטרתם ניקוי והבראת הקרקפת. מהקשקשים אכן נפתרתי אך הנשירה אינה מפסיקה ואף החריפה. מה דעתך ומה לדעתך עלי לעשות ?

16/04/2008 | 10:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לירן, אינני יכול לענות על שאלתך בלי לבדוק. אתה יכול להשתמש במינוקסי קצף שאינו גורם לקשקשים וגרד. יש להיבדק אצל רופא עור, אני חושש שהטיפולים שאתה עושה אולי עוזרים לניקוי הקרקפת אך אינם עוצרים את נשירת השיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות