נשירת שיער הערווה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/04/2008 | 16:55 | מאת: יואל

אני גבר בן 61 מזה שנים ארוכות שיער הערווה שלי מתדלדל מאד[הוע אף פעם לא היה ממש סבכי]. אני גבר לא שעיר ואין לי שיער על החזה. דוקא ראשי באופן יחסי לגילי הוא די מלא חוץ ממפרצונים קטנים. בעייתי היא שנכון להיום שיער הערווה שלי נשר כמעט לחלוטין. לפני 10 שנים רופא עור שלח לביופסיה אזור קטן ומקומי והתוצאה היתה שיש לי"דלקת מקומית," שע"י הזרקת סטרואידים [פעמים] יש אולי סיכוי לעצירצת הנשירה שם. מאומ לא עזר גם לא משחות שונות. כל רופאי העור שראו אותי פשוט אמרו לי להתעלם כי זה לא מפריע וחוץ ממני ומאשתי היקרה אף אחד לא רואה. יש אולי צדק מסוים בדברם אך לי מה לעשות זה מפריע יותר מבחינה רגשית מאשר אסטתית. מה עושים והאם התופעה ידועה?

15/04/2008 | 18:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יואל, זה דבר טבעי, כמו שנשים מאבדות שיער עם הגיל לא רק בראשן, כי אם בחלקים אחרים בגוף, כך גם אצל גברים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות