נשירת שיער ואני רק חייל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/04/2008 | 22:29 | מאת: רני

שלום רב, אני חייל בן 21 ובשנה האחרונה השיער בראש מאוד הידלדל מקדימה כמו בהתקרחות היה לי שיער מלא ואני דיי שעיר בגוף ,כעת השיער מידלל גם בחלק האחורי של הראש, ובשערות הפנים התחילו להיות חלקים מוקרחים, חשוב לציין שאין לי פריחה או קשקשים במקום ההתקרחות. 1. האם יש טיפול? 2. מדוע אני מקריח? 3.לאן אתה ממליץ לי לפנות לעזרה?

10/04/2008 | 09:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רני, אני ממליץ לגשת לרופא עור לבדיקה מה סיבת ההתקרחות וטיפול בכך. כמו כן, יש לבדוק שאתה לא סובל ממחלה אלפוציה אראטה בשיער הפנים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות