שאלה לדר בנוגע ליעילות המינוקסידיל במפרצים ?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/03/2008 | 01:47 | מאת: יעקובי מ.

אני השתמשתי 5 שנים בפרופסיה ומינוקסידיל . השיער שלי מלא באיזור הקודקוד אולם יש לי דלילות חזקה במפרצים ודלילות מסויימת בקדמת הראש . קראתי בפוסטים וגם אתר של פרופסיה באנגלית כי התרופה יעילה רק לאיזור קודקוד הראש . בנוסף לפני כשבוע קניתי את הרגיין קצף ובהוראות שם ראיתי שהחברה רושמת כי התכשיר יעיל רק לאיזור הקודקוד ולא המפרצים . רציתי לדעת האם המאבק שלי אבוד ? האם יש תרופה יעילה למניעת התקרחות או צמיחה באיזור המפרצים ? מה לגבי האבודרט -ששמעתי על תוצאות טובות בשימוש בו האם הוא כמו הפרופסיה לא יעיל למפרצים או שמנגנון התרופה שונה ? מה לגבי המסרק לייזר שקיבל לאחרונה אישור FDA לטיפול בהתקרחות ?

25/03/2008 | 13:15 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יעקובי, אתה יכול לשים את הקצף גם במפרצים. כל עוד יש לך שם עדיין מעט שיער, אז יש סיכוי שזה יעזור לך. אך אם אין שיער שם בכלל, אז אין מה לנסות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות