שאלה לגבי מתיחת השיערות והתקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/03/2008 | 19:01 | מאת: יעקב

יש לי שיער ארוך ובשנתיים האחרונות כשאני מסרק אותו אז השערות מסתבכות במסרק והשיער היה נמתח והיה קשה לסרק ... בסוף כל סירוק היו הרבהשערות על המסרק .לא ייחסתי חשיבות כי אני יודע שאין קשר להתקרחות עם שיער ארוך והשיער על המסרק היה אמור לנשור לפי מה שחשבתי . עד אחרי כשנתיים כך כשהחלו לי התקרחויות מאוד בולטות במפרץ השמאלי וקדמת הראש . רציתי לדעת האם הנזק שניגרם הוא בלתי הפיך? במידה ואני יקצץ את השיער אז המצב יחזור לקדמותו ז"א צמיחה מחודשת באיזור ההתקרחות ? מה קורה באם מדובר בהתקרחות גנטית ?

23/03/2008 | 09:25 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יעקב, אם הינך הולך עם שיער מתוח לאחור בגומייה, סביר להניח שזה זירז לך את ההתקרחות ויצר את המפרצים. אינני יכול לדעת אם מדוברבנזק בלתי הפיך בלי בדיקה. אך בשלב הראשון תנסה שלא למתוח את השיער. אם יש לך עדיין שיער דליל שם, אולי תוכל לטפל בכך באמצעות תרופות.

22/06/2008 | 09:37 | מאת: ענבל

אני אחרח לידה כשנה ו-8 הייתי מחברת תוספת שיער קוקו ארוך ומותלת - הורדתי אחרי הלידה 30 ק"ג במכה השאלה שלי היא אם יחזור השיע רהמלא שהיה לי - חצי ראש התרוקן לי ובצדדים נשר לי הרבה מה עלי לעשות?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות