שאלה לדר בנוגע לפרופסיה ואבודרט

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/03/2008 | 18:12 | מאת: קובי

ידוע לי כי אבודרט עדין לא מאושרת לטיפול בהתקרחות ואינך ממליץ עליה .אך רציתי לדעת פרטים לגבי יעילות התרופה על סמך מחקרים . אני משתמש בפרופסיה וריגיין כ 6 שנים הנשירה נעצרה והמצב הקיים נשמר אולם בשנה האחרונה הדלילות בשיער גדלה באיזור המפרצים . למיטב הבנתי היעילות של פרופסיה במפרצים נמוכה . האם אבודרט יש יעילות גבוהה יותר במפרצים ? באם הפרופסיה לא הצליחה במשך 6 שנים לגרום לצמיחה מחודשת באיזורי הדלילות האם אבודרט כן יכול לעשות את העבודה?

23/03/2008 | 09:13 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום קובי, זה מאוד אינדבדואלי, יש כאלה שזה עוזר להם ויש כאלה שלא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות