נשירה בהריון

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/03/2008 | 20:57 | מאת: צלילית

מזה קרוב לעשרה חודשים אני סובלת מנשירה. בבדיקות הדם נמצא פריטין נמוך מאוד ולכן התחלתי לקחת כדורי ברזל. במשך הזמן ערכי הפריטין עלו יפה ונשארו יציבים (גם בעקבות שינוי תזונה) וגם הנשירה נחלשה מעט אולם היא לא פסקה. כיום אני בשבוע ה18 להריוני. רופא העור שלי אמר לי בתחילת ההריון שהנשירה תיפסק בעקבות ההריון אולם היא לא פוסקת. האם קיים עוד סיכוי שהיא תיפסק והאם בכלל ניתן לטפל בנשירה בזמן הריון? והחשוב מכל, האם בגלל לחץ שהייתי נתונה בו הנשירה יכולה להימשך כל כך הרבה זמן כמעט שנה?

16/03/2008 | 08:49 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום צלילית, אולי את חווה נשירה בגלל השינוי ההורמונאלי, אך בד"כ במהלך ההריון השיער במיטבו, ולא חווים נשירת שיער. אני ממליץ לטפל בעניין לאחר הלידה, אין אפשרות לטפל בכך בזמן ההריון.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות