שאלה - השתלות שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/03/2008 | 23:48 | מאת: מתעניין

כיום, לפי מה שהבנתי, קיימות המון אלטרנטיבות לבעיות השיער השונות, כמו השתלות שיער וכדומה. אם כך, מדוע עדיין יש אנשים קרחים? (שלא סובלים מבעיות תקציב לטיפולים)

05/03/2008 | 09:19 | מאת: liron43

הבעעיה קודם כל עם השתל שיער שהיא לא תמיד אמיתי , האדם נראה כמו ראש דשא מזהים מרחוק אם הוא עשה השתלת שיער משהו אחר שכן קשור למה שאתה אומר אם הסרת שיער בלייזר היא כל כך טובה למה לא כולם עושים , בגלל שזה באמת מפריע ! http://www.bang.co.il

05/03/2008 | 13:36 | מאת: חסוי

כל אחד/ת זה אינדבדואלי

05/03/2008 | 22:40 | מאת: מתעניין

הסרת שיער בלייזר - ישנן דרכים יותר משתלמות ויעילות מבחינה בריאותית להסרת שיער. ניתוחים פלאסטיים למינהם - כמו שסבתא אומרת, לא משחקים בפרצוף. יש כאן סיכונים רבים הרי מדובר במקומות רגישים וסכום נכבד של כסף. אם כך, מה דרוש לאדם בכדי להיות מתאים להשתלת שיער? האם השתלת שיער ניכרת לעין כשפוגשים אדם שעבר השתלה כזאת?

05/03/2008 | 13:38 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מתעניין, מכיוון שלא כל אחד יכול לעבור השתלת שיער, ולא תמיד התרופות עוזרות, ולפעמים ניתן רק לשפר את הקיים. מעבר לכך, ישנם אנשים ששלמים עם המראה ולכן לא פונים להשתלות וכדו'.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות