מה האלטרנטיבה השנייה להצמחת שיער חוץ מההשתלה?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/03/2008 | 07:42 | מאת: חסוי

הרי,מה עשו אנשים שסבלו מנשירת שיער לדוגמא מלפני150 שנה?מה הייתה אז האלטרנטיבה?היו צמחי מרפא שעזרו בצמיחת השיער כמו סרפד או שמן רוזמרין?הם מצאו פיתרונות אז לנשירת השיער?מה עושים אלה(ויש הרבה)שפוחדים לעשות השתלת שיער מחשש לכאבים ולתופעות לוואי, האם ישנה אופציה אחרת?תשכנע אותי ד"ר בקצרה למה עליי לעשות השתלת שיער?תודה.

02/03/2008 | 08:58 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום, בעבר היו כל מיני תרופות "פלא" שחשבו כי הן מצמיחות שיער. כיום התוצאות של השתלות שיער מדברות בעד עצמן. כיום בגלל הטכניקות החדשות והציוד המשוכלל, לא ניתן כלל לזהות שאדם עבר השתלה. השתלת שיער זו כמו אומנות, על כן יש לבחור בקפידה את הרופא המבצע.

09/03/2008 | 08:23 | מאת: תומר

זה לא שאתה יכול לבחור רק בין השתלת שיער ושמן סירפדים. יש היום תרופות מודרניות שזכו לאישו מנהל המזון והתרופות האמריקני ומשרד הבריאות הישראלי, ויועילותן מוכחת - פרופסיה ומינוקסי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות