תופעות לואי פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/02/2008 | 16:30 | מאת: דוד

קישורים ממומנים קיבלתי מרופא עור מרשם לפרופסיה הרופא טען שישנן תופעות לואי כמו ירידה בחשק המיני אבל זה לאחוז מאוד קטן של אנשים -בקריאה בפורומים השונים נדהמתי לגלות שאנשים מדווחים על קשת רחבה של תופעות לוואי מעבר למה שמצויין בעלון - ירידה בספירת הזרע פגיעה בפוריות ואם מתכננים להכנס להריון אז צריך להפסיק חצי שנה לפני את השימוש בכדור - דעתך בעניין ? שאלה נוספת מדוע אין תמימות דעים בקרב הרופאים לגבי הבטיחות בשימוש בתרופה? ואם אכן יש פגיעה בפוריות או בתפקוד הכבד או פגיעה באיזון ההורמונלי מדוע רופאי העור ממשיכים לטעון שהכדור הוא בטוח לשימוש והם לא מכירים את התופעות מלבד ירידה בחשק המיני זו בהנחה שתופעות כאלו אכן קיימות אובד עצות בעניין תודה מראש

02/03/2008 | 09:42 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דוד, על פי המחקרים שבוצעו, תופעות הלוואי הקיימות בעקבות השימוש בתרופה הן ירידה בחשק המיני בכ-2% מהמקרים וירידה בנפח הזרע שאינו משפיע על איכות הזרע והפוריות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות