מאיזה טווח גילאים מומלץ לעשות השתלת שיער?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/02/2008 | 19:56 | מאת: שואל

23/02/2008 | 12:23 | מאת: אורי

שלום ד"ר רציתי לדעת למה מומלץ להשתיל שיער רק מגיל כי 25 כי הרי יש גם קירחים לגמרי בני23 , וגם ראיתי שאמרת שטוב גם להשתיל שיער לאנשים בעלי שיער דליל אבל אותם אנשים ימשיכו להקריח והשיער שליד השיער המושתל יפול בשלב מסוים?

24/02/2008 | 09:30 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אורי, העניין מאוד אינדבדואלי. יש רגב בחורים בני 23 שבכל זאת ניתן לבצע אצלם השתלה, מכיוון שכבר ניתן לראות כיצד ההתקרחות מתפתחת. אך ברוב המקרים, כאמור, ניתן לדעת זאת החל מגיל 25. לגבי המשך הנסיגה - כמובן שתהיה עוד נסיגה, אך אנחנו יכולים לראות לפי בדיקה כיצד זה יראה בהמשך וע"פ זאת להחליט לבצע את ההשתלה או לא, על מנת שיראה טבעי.

24/02/2008 | 09:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שאול, מומלץ לבצע במידת הצורך החל מגיל 25.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות