עזרה....אני מיואשת....

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/02/2008 | 13:26 | מאת: יפית

ד"ר גינזבורג שלום אני מתנצלת מראש על אורך שאלתי: אני בת 25, סובלת כבר 4 שנים מדילול שיער מסיבי עד כדי התקרחות נוראית. זוהי לא נשירה מוגברת, מפני שבבדיקת משיכה לא נשארות הרבה שערות ביד. הצפיפות של שערות ראשי הוא במצב מפחיד למדי. כלומר- אין צפיפות בכלל, רואים המון המון קרקפת. נראה כאילו לאחר מחלה שלא נדע... (אציין שבעבר היה לי שיער מאוד מאוד מלא) אני כבר מיואשת, לא יודעת מה לעשות, קראתי המון חומר ומחקרים בנושא והבנתי שהתקרחות כזאת אצל נשים אמורה להתחיל בסביבות גיל ה- 40 ולא בגיל 20 כמו אצלי. שמעתי על מוצרים כמו מינוקסי ואחרים אך אני סקפטית. שאלתי אליך היא האם אצלך במרפאה אתה מטפל רק בנושאי השתלות (מה שלא רלוונטי מבחינתי לחלוטין בגילי הצעיר) או גם יעוץ אחר? (תרופתי למשל) אני שואלת מכיוון שדיברתי עם משרדך ונאמר לי שהמחיר די גבוה (לא אנקוט בו בפורום) וחבל לי לתת השקעה שלא תניב פרי מפני שאינני מתכננת השתלה. אני מאוד מודה לך מראש על תשובתך הכנה והאכפתית. המשך יום נעים.

21/02/2008 | 11:19 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יפית, אני רופא עור המומחה בשיער, וככזה אני נותן ייעוצים גם לנשירת שיער הכוללים טיפולים תרופתיים. אני עובד עם קו"ח מכבי ומאוחדת, את יכולה להגיע דרכם או באופן פרטי. התקרחות היא עניין גנטי גם אצל נשים, אם כי סיבות אחרות גם יכולות לגרום לנשירה מסיבית.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות