אבודרט

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/02/2008 | 19:58 | מאת: לי

שלום רב, אני נוטל אבודרט כשנה וחצי למניעת נשירת שיער כן מורח מינוקסי כל יום.למרות שהתרופה אינה מאושרת על ידי FDA אך רציתי לדעתי האם לדעתך אבודרט יעיל יותר מפרופסיה ? אני מתכוון במינון של 0.5.. כמו כן האם יש סיכוי או אפשרות שפרופסיה תהיה יעילה יותר מאבודרט לאנשים מסוימים? מצפה לתשובתך

19/02/2008 | 12:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לי, אינני מוסמך לענות על שאלה זו.

19/02/2008 | 12:29 | מאת: לי

שלום רב, מדוע אינך יכול לענות על השאלה? לא ביקשתי עצה, אלא חוות דעת מקצועית! אני יודע שיש לך נסיון רב, לכן אני שואל את דעתך המקצועית והאובייקטיבית. האם יתכן כי פרופסיה יכולה להיות יעילה יותר מאבודרט בחלק מהמקרים? תודה

01/03/2008 | 22:21 | מאת: דניאל

אני לא מבין איך יש לך אומץ לקחת תרופה שלא אושרה על ידי הFDA ושאף אחד לא יודע מה תופעות הלוואי שלה לטווח ארוך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות