בעיית קשקשים נוראית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/02/2008 | 19:08 | מאת: משה

שלום דר. גינצבורג, לפני כחודש שאלתי כאן כיצד ניתן לטפל בבעיית קשקשים, שהחריפה אצלי עקב שימוש במינוקסידיל 5 אחוזים. ייעצת לי להשתמש לסירוגין ב-3 סוגי שמפו נגד קשקשים, אולם הבעיה נמשכת ואני כלל לא רואה שיפור. מהי עצתך? תודה!

19/02/2008 | 12:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום משה, ממליץ על המינוקסי קצף שניתן לצערי לרכוש כרגע רק בארה"ב או באינטרנט. הוא אינו גורם לגירוי הקרקפת ולקשקשים. כמו כן, כדאי להיוועץ עם רופא עור, יכול להיות בהחלט שאתה צריך לקבל טיפול במיוחד אם הבעייה החמירה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות