נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/02/2008 | 13:08 | מאת: אורי

שלוםד"ר, אני בן 15 וחצי ויש לי שיער קצת דליל בקודקוד הראש לכן הלכתי לרופא כדי להתיעץ והוא אמר לי שיש לי שיער טוב ואני לא צריך לדאוג אבל בכל זאת אני מרגיש שיש לי שיער דליל מקודקוד שפעם לא היה לי, מה עליי לעשות איך אני אדע?

17/02/2008 | 08:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אורי, ראשית, אם הרופא אמר לך שאין לך ממה לדאוג, אז אולי כדאי להקשיב לו. על מנת לדעת אם יש לך נשירה משמעותית, תסתכל את הכר לאחר שנת לילה. אם יש לך מעל 8 שיערות על הכר, יש לך נשירה משמעותית. כמו כן, אתה יכול לגשת לרופא עור המומחה בשיער על מנת לבדוק שנית את מצב שיערך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות