שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/02/2008 | 12:45 | מאת: מורן

ד"ר שוב שלום, אני משתמש בפרופסיה ומתחיל עכשיו טיפול במקביל במינוקסי. עברתי אצלך בעבר השתלת שיער מקדימה ובמפרצים תוצאות מעולות מעולות! מומלץ לכל הקוראים!!! עכשיו השאלה שלי היא אני בן 25 עכשיו ואת ההשתלה עברתי בגיל 24 .האם כדאי לי לחכות עוד שנה ולראות איך משפיע השילוב של פרופסיה ומינוקסי באזור המפרצים,ואז לראות האם יש צורך בהשתלה נוספת? אני לחוץ מהעניין האם כדאי לי לקחת כדורים נגד לחץ..האם כדור בשם רמוטיב יכול להשתלב עם פרופסיה? אם לא אז אתה יכול להמליץ לי על כאלה שמשתלבים עם פרופסיה. תודה רבה רבה ולכל הקוראים -זה אחלה רופא עם אחלה תוצאות של השתלה..שווה להשקיע אצלו ולחייך-כשטוב מבפנים אז טוב מבחוץ! מורן

11/02/2008 | 13:35 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מורן, הפרופסיה יעילה בד"כ במרכז ובפדחת ורק אם יש עדיין שיער קיים שלך, את התוצאות שלה ניתן לראות רק אחרי שנה. המינוקסי יעזור לך רק אם עוד נשאר לך שיער קיים באיזור המפרצים ומקדימה. אין בעייה לשלב בינהם. אני לא רשאי לומר אם כדאי לך לטול כדורים נגד לחץ. אם תחליט לטול זאת, אין בעייה עם השילוב עם הפרופסיה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות