גרוד בקרקפת ועור שומני

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/02/2008 | 19:39 | מאת: הנושר

שלום ד"ר בצעתי אצלך השתלה לפני שנה וקצת האמת נשר לי די הרבה מהשיער שהושתל אולם לא זאת השאלה שלי מגרד לי נורא בקרקפת ויש לי עור שומני וקסקסת פניתי לרופא עור והוא אמר לי להשתמש בניזורל ולטפטף DIPROSALIC בעבר פניתי לרופאי עור והם נתנו לי את השמפו הזה האם החומרים האלה יכולים לעזור או שחבל סתם להרוס עוד יותר את הקרקפת שלי?

07/02/2008 | 11:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום הנושר, אם רופא העור נתן לך טיפול, אני משער שהוא יודע את עבודתו. בכל מקרה, אני ממליץ לך להשתמש ב-3 סוגי שמפו נגד קשקשים לסירוגין כולל הניזורל.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות